Gesteunde actie

Basisschool De fontein in Ter Aar

Deelden onze vrijwilligers 200 krentenbollen en bekers chocomelk uit .

Voetbal vereniging GHC in leiden

Deelden onze vrijwilligers 250 krentenbollen en bekers chocomelk uit.

Voetbal vereniging DOCOS leiden

Verzorgden wij 3 x voor de c1 een heerlijk sportief ontbijt.

Schenking Fiets

In Leiden schonken wij een 14 jarige kanjer een fiets voor zijn verjaardag.

Netwerkschenking

Stichting Zwanger en bijstand schonken wij 250,- euro.

Om zo bijstands moeders te helpen aan zwangerschaps kleding.

Basisschool De springplank Oegstgeest

Doneerden wij alle meubels en decoratie voor het eindejaars toneelstuk.

Noodschenking

Een gezin van een woningbrand in zoetermeer, dat gebeurde voor Sinterklaasavond,

doneerden wij voor 300,- euro

aan speelgoed en kinderkleding om zo toch nog een leuke Sinterklaasavond te beleven.

Donatie compleet huisraad

Wij schonken stichting MEVE kledingbank Zoetermeer.

Een completen huisraad voor een moeder met 2 kinderen in Zoetermeer.

DOCUS C1 ansichtkaart verkoop

wij en alle spellers van voetbal vereniging DOCOS leiden hebben er samen voor gezorgd dat alle spelers mee konden naar het internationaal voetbal toernooi in Emmen.

Door de ansichtkaarten actie die wij ter beschikking stellen mede hier door konden 5 kinderen ook mee naar dit geweldigen weekend volledig verzorgt en ze werden 2de geweldig manen.

Bij de meeste donaties kiezen wij er voor om er niet mee in de media te treden of bekent te maken op onze site

80% van onze steun genieten 100% geheimhouding en houden wij het liever stil

omdat het al vervelend genoeg is om steun aan derden te vragen.