Laatste nieuws en ontwikkelingen

Samenwerking met basisscholen in de regio voor de lunch box

Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds kinderen die met honger naar school gaan ja zeker en dat hier in Nederland !

Elke dag zijn er scholen die een kind of gezin aanmelden .

Met heel veel plezier bezorgen wij elke dag dit kind een lunchpakket op school want met honger naar school gaan is al niet prettig Maar ook op school geen lunchen hebben maakt het wel zeer ernstig.

Hier vragen wij weer om u steun HELP ONS HELPEN.

Samenwerking gestart met onky donky huis dierenpark Rhenen

Wij zijn trots om te melden dat wij een samenwerking verband zijn aan gegaan met dierenpark Rhenen en het onky donky huis

voor ons woord een droom werkelijkheid .

Nu kunnen wij 6x per jaar met onzen kinderen een geweldigen dag beleven .

Maar de reis en de kosten zijn nog wel altijd super hoog wij hopen dan ook op een extra steun van u kant

Geen CBF label van wegen toren hogen  prijs voor leden

CBF

In nederland is er geen verplichting tot registratie noch zijn er voorwaarden gesteld waaraan stichtingen moeten voldoen.

Een stichting dient zich in te schrijven bij het KvK en is niet verplicht om een beoordeling aan te vragen bij het cbf.

Daarnaast is het cbf een particuliere instelling en vraagt honderden tot duizenden euro’s voor het keurmerk.

Dit kunnen wij ons helaas niet veroorloven en willen om deze redenen geen deel uitmaken van het cbf.

Goed keuring door de belastingdienst voor de ANBI status

Wij hebben bij de belastingdienst

een ANBI status

Zoek een ANBI Klik hier voor help over deze vraag.

Zoek een ANBI

Klik hier voor help over deze vraag.

Dit ANBI zoekprogramma is voor het laatst bijgewerkt op: 21-11-2017

U hebt gezocht op instelling "stichting bijstands kind" en vestigingsplaats "zoetermeer". Dit heeft 1 resultaten opgeleverd.

Resultaten 1 - 1 van 1

Naam instelling Vestigingsplaats Begindatum Einddatum Datum